ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια 0-0: Ισόπαλο το ντέρμπι και στο -3 από την κορυφή οι γηπεδούχοι

ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια 0-0: Ισόπαλο το ντέρμπι και στο -3 από την κορυφή οι γηπεδούχοι

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια για την 6η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς είναι στο -3 από τον πρώτο Άρη Λεμεσού.

Απώλεια βαθμών για τον ΑΠΟΕΛ στο κυνήγι που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου. Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς έμειναν στο 0-0-0 με την Ομόνοια και έτσι με 46 πόντους βρίσκονται στο -3 από τον πρωτοπόρο Άρη Λεμεσού, ο οποίος νίκησε 2-1 την Πάφο.

Η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι από νωρίς, με την παρέμβαση του VAR, όμως ο Ανσαριφάρντ που εκτέλεσε στο 7' έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ο ΑΠΟΕΛ πίεσε, ειδικά στο δεύτερο μέρος, καθώς το κίνητρό του ήταν μεγάλο.

Όμως, δίχτυα δεν μπόρεσε να βρει. Στο 75' η προσπάθεια του Μακέντα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ ο τερματοφύλακας των πρασίνων, Ουζόχο, έκανε μερικές σημαντικές αποκρούσεις. Το 0-0 παρέμεινε έως το φινάλε.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Σούσιτς (50′ Τσεπάκ), Κρέσπο, Ντβάλι, Φεράρι, Κοσταντίνοφ, Σαρφό, Ντάλσιο (86′ Ηλία), Εφραίμ (63′ Εντονγκαλά), Μπεν (63′ Μακέντα), Κβιλιτάια.

Ομόνοια: Ουζόχο, Κίτσος, Λανγκ, Παναγώτου, Λέτσγιακς, Κούσουλος, Κασάμα (64′ Ντίσκερουντ), Λοΐζου (46′ Σράντι), Ζαχαρίου (73′ Παπουλής), Μπεζούς (64′ Χαραλάμπους), Ανσαριφάρντ (46′ Κακουλλής).

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΠΟΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ