ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Ο ΜακΚάρθι αντικαταστάτης του Ουζουνίδη

Ο Μικ ΜακΚάρθι στον πάγκο της Εθνικής Ιρλανδίας για τον αγώνα με την Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2020.
Ο Μικ ΜακΚάρθι στον πάγκο της Εθνικής Ιρλανδίας AP PHOTO/SHAKH AIVAZOV

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε ότι ο Μικ ΜακΚάρθι πρόκειται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της κυπριακής ομάδας, ενώ το Σάββατο (31/10) θα βρεθεί στην Κύπρο για την ολοκλήρωση των συζητήσεων.

Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ αποτελεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τη Δευτέρα (26/10), όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο κυπριακός σύλλογος.

Οι γαλαζοκίτρινοι βρήκαν τον αντικαταστάτη του Έλληνα προπονητή και πρόκειται για τον Μικ ΜακΚάρθι. Ο 42χρονος Ιρλανδός ήταν από τον Νοέμβριο του 2018 έως τον Απρίλιο του 2020 στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του, ενώ έχει προπονήσει επίσης τις Ίπσουιτς, Γουλβς, Σάντερλαντ και Μίλγουολ.

Όπως ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ το Σάββατο (31/10) θα ταξιδέψει στην Κύπρο, ώστε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, ενώ θα βρεθεί στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ-Απόλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ενημερώνει ότι αναμένει αύριο στην Κύπρο, τον Ιρλανδό προπονητή Michael Mc Carthy έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο συνεργασίας. Ο κ. Mc Carthy θα βρεθεί στο στάδιο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ-Απόλλων"

TAGS ΑΠΟΕΛ ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ