ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση 1-0: Ο Τομανέ έκρινε το επεισοδιακό ντέρμπι κορυφής

ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση 1-0: Ο Τομανέ έκρινε το επεισοδιακό ντέρμπι κορυφής
PRINT SCREEN

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το ντέρμπι κορυφής με την Ανόρθωση χάρη στο γκολ του Τομανέ στο 89'. Το παιχνίδια διακόπηκε προσωρινά στις καθυστερήσεις μετά από ρίψη αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο κοντά στον πάγκο των φιλοξενούμενων αλλά συνεχίστηκε κανονικά, ενώ νωρίτερα μια κροτίδα έπεσε δίπλα στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Ο ΑΠΟΕΛ θριάμβευσε στο ντέρμπι του ΓΣΠ, καθώς επικράτησε 1-0 της Ανόρθωσης και αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στους πέντε βαθμούς, βάζοντας τις βάσεις για να μείνει στην κορυφή και να κόψει πρώτος το νήμα του κυπριακού πρωταθλήματος.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο πέτυχε ο Τομανέ στο 90ο λεπτό, ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο δευτερόλεπτα μετά οι φίλοι των γηπεδούχων έριξαν μια κροτίδα κοντά στον πάγκο της Ανόρθωσης με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί περίπου για δέκα λεπτά, μέχρι να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Νωρίτερα μια κροτίδα έσκασε δίπλα στον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Ιβάν Αρμπολέδα, ο οποίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μείνει για λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και να συνεχίσει το παιχνίδι.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε την ευκαιρία να σκοράρει στο 55' με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ωστόσο η προσπάθειά του με το κεφάλι κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αρμπολέδα.


TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ