ΡΩΣΙΑ

Από τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας με την Ροντίνα ο Μαουρίτσιο

Από τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας με την Ροντίνα ο Μαουρίτσιο
PRINT SCREEN

Μετά από τον Παναθηναϊκό, η Ροντίνα θα αποτελέσει το νέο σταθμό στην καριέρα του Μαουρίτσιο, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ρωσίας.

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα όπου φόρεσε αρχικά τη φανέλα του ΠΑΟΚ (2017-2020) και κατόπιν εκείνη του Παναθηναϊκού (2020-2022), ο Μαουρίτσιο επιστρέφει στην Ρωσία.

Το 2017 άφησε τη χώρα (έπειτα από οκτώ χρόνια) και την Ζενίτ για να έρθει στα μέρη μας και τώρα, έχοντας μείνει ελεύθερος από τους πράσινους, γυρίζει σε αυτήν, με την Ροντίνα να είναι η νέα του ομάδα χωρίς να γίνονται γνωστές λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο 33χρονος παίκτης.

Η Ροντίνα ιδρύθηκε μόλις το 2019 και η φετινή σεζόν την βρίσκει να συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας, με τον μέχρι τώρα απολογισμό της να είναι επτά βαθμοί σε 10 ματς, που την έχουν φέρει στην 16η θέση του πίνακα μεταξύ 18 ομάδων.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του στην Ρωσία ο Μαουρίτσιο πήρε μέρος σε 192 παιχνίδια πρωταθλήματος, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα 29 φορές.

TAGS ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ