BUNDESLIGA

Από την Λίβερπουλ στην Βέρντερ ο Κεϊτά

Από την Λίβερπουλ στην Βέρντερ ο Κεϊτά
@2022 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Ο Ναμπί Κεϊτά δεν θα συνεχίσει στην Λίβερπουλ τη νέα σεζόν και θα επιστρέψει στην Bundesliga, με την "Bild" να αποκαλύπτει πως ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026 με την Βέρντερ.

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Premier League με τη φανέλα της Λίβερπουλ (129 ματς, 11 γκολ, 7 ασίστ) ο Ναμπί Κεϊτά ετοιμάζεται να επιστρέψει στο γνώριμο για αυτόν περιβάλλον της Bundesliga. Όχι όμως για την Λειψία με την οποία έγινε γνωστός στο ευρύ φίλαθλο κοινό παίζοντας για εκείνη από το 2016 μέχρι το 2018 αλλά για λογαριασμό της Βέρντερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Bild", η συμφωνία μεταξύ του μέσου από την Γουινέα και τους πράσινους της Βρέμης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με τον παίκτη να αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την ερχόμενη εβδομάδα πριν βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους.

Αυτό θα έχει διάρκεια ως τον Ιούνιο του 2016, με την Βέρντερ να βρίσκει τη χρυσή τομή με τον Κεϊτά συμφωνώντας να του δώσει 1,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο συν μπόνους. Λίγες ώρες μάλιστα μετά από την αποκάλυψη της "Bild" ήρθε και η επιβεβαίωση, με την Βέρντερ να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του με τη νέα του ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Κεϊτά είχε μετακομίσει από την Λειψία στην Λίβερπουλ το 2018 έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ και την τελευταία πενταετία κατέκτησε όλους τους σημαντικούς τίτλους που διεκδίκησε με τους κόκκινους, χωρίς πάντως ο ίδιος να κερδίσει φανέλα βασικού εξαιτίας των συχνών τραυματισμών του.

TAGS BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ