ΗΠΑ

Από την Γιουβέντους στην Τορόντο ο Μπερναρντέσκι

Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι πανηγυρίζει με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας σε ματς κόντρα στην Ισπανία | 6 Ιουλίου 2021
Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι πανηγυρίζει με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας σε ματς κόντρα στην Ισπανία | 6 Ιουλίου 2021 @2021 LAURENCE GRIFFITHS, POOL VIA AP IMAGES

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Τορόντο αφού μετά από το deal με τον Λορέντσο Ινσίνιε έκανε δικό της έναν ακόμα πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική Ιταλίας: τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Φιορεντίνα και πέντε στην Γιουβέντους ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι αφήνει την Ιταλία και την Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο MLS.

Ο 28χρονος Ιταλός διεθνής μεσοεπιθετικός, πρωταθλητής Ευρώπης με την σκουάντρα ατζούρα το 2021, έμεινε ελεύθερος από την βέκια σινιόρα στο τέλος Ιουνίου και η Τορόντο δεν έχασε την ευκαιρία, για να υπογράψει μαζί του συμβόλαιο μέχρι το 2026 και να μεγαλώσει την ιταλική παροικία της έχοντας ήδη στο ρόστερ τους Λορέντσο Ινσίνιε και Ντομένικο Κρίσιτο.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε τον Φεντερίκο στην ομάδα μας. Ως παίκτης και ως άτομο, πιστεύουμε πως είναι αυτό ακριβώς που έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή, τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια.

Ο Φεντερίκο απέδειξε πως είναι πρωταθλητής και ηγέτης στην Γιουβέντους και στην εθνική Ιταλίας και φέρνει στην Τορόντο μία ασύγκριτη κλάση", τόνισε ο πρόεδρος της Τορόντο, Μπιλ Μάνινγκ, με τον προπονητή, Τομ Μπράντλεϊ, να προσθέτει:

"Συνάντησα τον Φεντερίκο μερικές εβδομάδες, θεωρούμε πως είναι τέλειος για αυτό που προσπαθούμε να χτίσουμε εδώ στο Τορόντο και ανυπομονούμε να τον δούμε στο χορτάρι".

TAGS ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ