SUPER LEAGUE 2

Από την Athens Kallithea στο Ιράν ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές

Ο Ουές με τη φανέλα της Athens Kallithea
Ο Ουές με τη φανέλα της Athens Kallithea INTIME SPORTS

Η Athens Kallithea ανακοίνωσε την μεταγραφή του Αμπνούλ Ραχμάν Ουές στην FC Nassaji Mazandaran, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Ιράν.

Ο Αμντούλ Ραχμάν Ουές αφήνει την Ελλάδα. Ο 25χρονος Ελληνοσύριος δεξιός μπακ πήρε μεταγραφή από την Athens Kallithea στην Nassaji Mazandaran FC, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Ιράν.

Στην Athens Kallithea αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2023, ενώ έχει περάσει από ΟΦΗ, Πλατανιά και από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Athens Kallithea:

"Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ελληνοσύριου δεξιού μπακ Αμπντούλ Ραχμάν Ουές στη Nassaji Mazandaran FC της κορυφαίας κατηγορίας του Ιράν, η οποία συμμετείχε στο AFC Champions League την τρέχουσα σεζόν.

Ο Ουές, 25, βοήθησε την Εθνική Συρίας να φτάσει στη Φάση των 16 του AFC Asian Cup 2023 τον προηγούμενο μήνα. Λόγω διεθνών υποχρεώσεων, ο Ουές ήταν συχνά μη διαθέσιμος στην AKFC την τρέχουσα σεζόν, μετρώντας συνολικά πέντε συμμετοχές.

Ο Ουές υπέγραψε στην AKFC τον Ιανουάριο 2023, έχοντας αγωνιστεί στη Super League 1 με τον Πλατανιά, τον ΟΦΗ, και τον Βόλο, και μέτρησε 11 εμφανίσεις με ένα τέρμα και μία ασίστ για την ομάδα στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Καλή επιτυχία, Αμπντούλ".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ATHENS KALLITHEA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ