ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίθανη εξέλιξη με Μπακαμπού: Τα βρήκε με Γαλατάσαραϊ και θέλει να φύγει από το Ντουμπάι σύμφωνα με Τούρκους

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού
Ο Σεντρίκ Μπακαμπού EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού ανακοινώθηκε από την Αλ Νασρ των ΗΑΕ προ ημερών, όμως δεν αποκλείεται να πάρει... μεταγραφή στη Γαλατάσαραϊ σε λίγες ημέρες, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.

Αδιανόητα πράγματα μετέφερε διαδικτυακή εκπομπή στην Τουρκία ως μεταγραφική πληροφορία που αφορά τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

Δέκα ημέρες έπειτα από την ανακοίνωσή του από την Αλ Νασρ των ΗΑΕ, ο Κονγκολέζος επιθετικός φέρεται να συμφώνησε με τη Γαλατάσαραϊ και προσπαθεί να σπάσει το συμβόλαιό του με τους Άραβες!

Ο δημοσιογράφος Χαρούκ Γιουρεκλί υποστήριξε στην εκπομπή του καναλιού YouTube Sport Gecesi ότι ο περσινός πρώτος σκόρερ της Stoiximan Super League με τη φανέλα του Ολυμπιακού τα βρήκε με την "τσίμπομ" με ετήσιες απολαβές 1.500.000 ευρώ.

Το πρόβλημα με την Αλ Νασρ αφορά την οικογένειά του, η οποία δεν θέλει να μείνει στο Κατάρ κι έτσι ο Μπακαμπού βρήκε μια εναλλακτική λύση, σύμφωνα με τους Τούρκους. Ο Γιουρεκλί υποστηρίζει ότι η Αλ Νασρ βρίσκεται σε επικοινωνία με την "τσιμπόμ" και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα.

Η Γαλατάσαραϊ πάντως έδωσε προ ημερών τα χέρια με την Παρί για τη μόνιμη παραμονή του Μάουρο Ικάρντι για 10.000.000 και ως εκ τούτου ο Μπακαμπού δεν μπορεί να λογίζεται ως βασικός στους πρωταθλητές Τουρκίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ