ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: Ο Άκπομ πέτυχε ένα ασύλληπτο γκολ και στη συνέχεια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη

Ο Άκπομ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ στο Κύπελλο Ελλάδας | 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Άκπομ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ στο Κύπελλο Ελλάδας | 22 Δεκεμβρίου 2021 INTIME

Ο Τσούμπα Άκπομ τα έκανε όλα μέσα σε 15 λεπτά συμμετοχής του κόντρα στην ΑΕΛ αφού χάρισε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ με δύο γκολ του και στη συνέχεια αποβλήθηκε αντικρίζοντας δύο κίτρινες κάρτες.

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σκούρα στο δεύτερο μέρος του αγώνα της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΛ, όταν είδε τον Όγκμποε να γράφει το 1-1 στο 60ο λεπτό και να απειλεί με την ολική ανατροπή στο 68ο λεπτό, όμως το φινάλε τον βρήκε να χαμογελάει και να πανηγυρίζει την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για αυτό καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο Τσούμπα Άκπομ που ήταν μία από τις τελευταίες αλλαγές του Ραζβάν Λουτσέσκου και κατάφερε να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Η αρχή έγινε στο 82ο λεπτό, πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, με τον Άγγλο επιθετικό να δέχεται κεφαλιά-ασίστ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και με νέα κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής να κάνει το 2-1 δίνοντας σκορ πρόκρισης στον Δικέφαλο (μετά το 1-1 στο Αλκαζάρ στο πρώτο παιχνίδι).

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού το επιθετικό κρεσέντο του είχε και συνέχεια, με τον Άκπομ να βρίσκει ελεύθερο πεδίο στο 91ο λεπτό και με ένα εκπληκτικό σε δύναμη σουτ να αφήνει άγαλμα τον Σουλούκο, για να γράψει το 3-1 και να σφραγίσει με θεαματικό τρόπο την είσοδο των Θεσσαλονικέων στα προημιτελικά.

Το εντυπωσιακό πάντως με τον λυτρωτή του ΠΑΟΚ ήταν πως δεν ολοκλήρωσε το ματς αφού μέσα σε λίγα λεπτά είδε δύο κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή Ευαγγέλου, με την πρώτη να βγαίνει από το τσεπάκι του διαιτητή στο 89' για φάουλ του παίκτη του Δικεφάλου και την δεύτερη στο 90+2, επειδή ο Άκπομ έβγαλε τη φανέλα του για να πανηγυρίσει το ομολογουμένως πανέμορφο γκολ του με το οποίο έκλεισε το σκορ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ