VIRAL

Απίστευτη γκάφα παίκτριας, σε ερώτηση για την πρωταθλήτρια στην Serie A το 2023

Απίστευτη γκάφα παίκτριας, σε ερώτηση για την πρωταθλήτρια στην Serie A το 2023
PRINT SCREEN

Μία διαγωνιζόμενη σε τηλεπαιχνίδι κλήθηκε να απαντήσει στο ποια ομάδα κατέκτησε την Serie A την περασμένη σεζόν και παρά τη βοήθεια που είχε στη διάθεσή της, κατάφερε να δώσει μία απάντηση που την έκανε (δικαιολογημένα) viral.

Το τηλεπαιχνίδι "Caduta Libera" ("Ελεύθερη Πτώση") που φιλοξενείται από τον τηλεοπτικό σταθμό Canale 5 έχει ιδιαίτερη πέραση στην Ιταλία, ωστόσο εδώ και λίγες ώρες η δημοτικότητά του έχει εκτοξευτεί στα ύψη και αιτία είναι μία... παίκτρια.

Για την ακρίβεια η άγνοια της για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα στη γειτονική χώρα, με την ερώτηση που της τέθηκε να είναι φαινομενικά απλούστατη αφού έπρεπε να βρει την ομάδα "που κατέκτησε το τρίτο της σκουντέτο στο πρωτάθλημα της Serie A το 2023".

Είχε μπροστά της έξι γράμματα και είχαν ήδη αποκαλυφθεί το πρώτο (N) και το τελευταίο (I), με την διαγωνιζόμενη να βρίσκεται όμως σε δύσκολη θέση αγνοώντας πως η Νάπολι κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα και να "τρελαίνει" κόσμο με την απάντησή της που ήταν "Nigeria".

Προφανώς η Νιγηρία δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα Ιταλίας και να το κατακτήσει, με τους οπαδούς της Νάπολι να απορούν με το λάθος της και το συγκεκριμένο video να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ