ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Απίστευτη χαμένη ευκαιρία στο 89ο λεπτό του Μπόκα - Ρίβερ, "έδιωξε την μπάλα ο Μαραντόνα" λένε οι Αργεντίνοι

Φάση από το Μπόκα - Ρίβερ
Φάση από το Μπόκα - Ρίβερ PRINTSCREEN

Μία απίστευτη φάση εκτυλίχθηκε στο 89ο λεπτό του ντέρμπι Μπόκα - Ρίβερ Πλέιτ για την δεύτερη με το σκορ στο 1-1, όταν η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα αλλά ξαφνικά άλλαξε πορεία λόγω φάλτσων, με τα αργεντίνικα ΜΜΕ να λένε ότι έδιωξε την μπάλα ο Μαραντόνα.

Το ντέρμπι της Μπόκα Τζούνιορς με την Ρίβερ Πλέιτ όδευε προς το τέλος του με το σκορ στο 1-1, όταν στο 89ο λεπτό ο τερματοφύλακας της πρώτης, Εστεμπάν Αντράδα, έκανε μία απίστευτη γκάφα σε μία σέντρα, χάνοντας την μπάλα από τα χέρια του. Και, μετά, έγινε πανικός.

Η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, οι σχολιαστές ήταν έτοιμοι να φωνάξουν "γκολ". Και τότε, από το πουθενά, η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα σχεδόν πάνω στην γραμμή και κατέληξε εκτός εστίας (!), με τον Αντράντα στο τέλος να προλαβαίνει τον Ζουκουλίνι και να κόβει, κρατώντας το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ήταν μία τρελή φάση. Και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ακόμα πιο τρελές, με τον κόσμο να υποστηρίζει ότι την Μπόκα έσωσε το πνεύμα του Ντιέγκο Μαραντόνα, με τα αργεντίνικα social media να γεμίζουν με σχόλια ότι αυτή η φάση ήταν αποτέλεσμα "θεϊκής παρέμβασης".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ