ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Απίστευτα πράγματα στην Αργεντινή: Η Μπόκα Τζούνιορς έκανε σέντρα και στα δύο ημίχρονα χωρίς να το καταλάβει κανένας

AP Photo/Gustavo Garello

Σε ένα πρωτοφανές περιστατικό πρωταγωνίστησε η Μπόκα Τζούνιορς, η οποία χωρίς να το καταλάβει κανένας, έκανε σέντρα και στα δύο ημίχρονα σε αγώνα για το Copa Sudamericana.

Η Μπόκα Τζούνιορς επικράτησε στην έδρα της, κόντρα στην Ρεκολέτα από την Παραγουάη με 3-1 για το πρώτο ματς της φάσης των 16 του Copa Sudamericana και έχει ισχυρό προβάδισμα για την πρόκρισή της στα προημιτελικά.

Ωστόσο η νίκη δεν ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση στον αγώνα.

Η Μπόκα Τζούνιορς έγινε πρωταγωνίστρια σε ένα πρωτοφανές σκηνικό, καθώς στην αναμέτρηση απέναντι στους Παραγουανούς, εκτέλεσε σέντρα και στα δύο ημίχρονα, χωρίς να το καταλάβει κανένας στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ