ΕΛΛΑΔΑ

Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών ο Πέτρος Λεβεντάκος

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ-ΑΕΚ
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ-ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πέτρος Λεβεντάκος, ένα από τα καλύτερα δεκάρια που έχει βγάλει η χώρα μας, απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών.

Θρήνο στο χώρο του ποδοσφαίρου σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Πέτρου Λεβεντάκου. Ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών μετά από μάχη με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Ο Πέτρος Λεβεντάκος υπήρξε ένα από τα ατόφια δεκάρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αγωνίστηκε επί σειρά ετών στον Εθνικό Πειραιώς και την Παναχαϊκή, ενώ είχε και ένα μικρό πέρασμα από τον ΠΑΣΑ Γιάννινα.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου του 1945 στην Πάτρα και ξεκίνησε την καριέρα του το 1962 από την Παναχαϊκή. Το 1965 πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Πειραιώς, στον οποίο έμεινε ως το 1971 όταν και επέστρεψε στην ομάδα της Πάτρας.

Εκεί μαζί με τους Δαβουρλή, Ρήγα, Στραβοπόδη οδήγησε την ομάδα μέχρι την τέταρτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη. Το 1975 πήγε για μία σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Α.Π.Σ. Πάτραι.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την προπονητική όπου μεταξύ άλλων πέρασε από ομάδες όπως ο Ναυπακτιακός Αστέρας, ο Α.Ο. Κέρκυρα, ο Φωκικός Άμφισσας, ο Α.Π.Σ. Πάτραι, ο Φωστήρας Οβρυάς κ.α.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ