ΑΡΗΣ

Απέκτησε Λαμπριάκο για 1,5 χρόνο!

Απέκτησε Λαμπριάκο για 1,5 χρόνο!
Λαμπριάκος

Στον Άρη θα συνεχίσει για 1,5 χρόνο ο Σταύρος Λαμπριάκος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, την απόκτηση του Σταύρου Λαμπριάκου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταύρου Λαμπριάκου, που υπέγραψε συμβόλαιο έως και τις 30.6.2010. Ο Σταύρος Λαμπριάκος γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 1975 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρη το 1993.

Αγωνίστηκε για δύο χρονιές και πέτυχε δύο γκολ σε 26 αγώνες. Ακολούθησαν έξι χρόνια στον Απόλλωνα Αθηνών και οκτώ σεζόν στην Ξάνθη. Συνολικά μετράει 304 συμμετοχές στην Α΄εθνική και 53 γκολ και συνολικά στην καριέρα του 396 συμμετοχές και 83 γκολ.

Φέτος αγωνίστηκε σε οκτώ αγώνες της Ξάνθης σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Σταύρος Λαμπριάκος θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 33"



.

Λαμπριάκος: "Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα"

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Σταύρος Λαμπριάκος δήλωσε στο arisfc.gr: "Η επιστροφή μου στον Αρη ήταν ένα όνειρο που επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Πάντα είχα στο μυαλό μου αυτή τη μέρα και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την δυνατότητα να κλείσω την καριέρα μου φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας. Ελπίζω ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των ανθρώπων του Αρη και θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες των φιλάθλων".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ