ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Απέκτησε και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

Απέκτησε και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο
INTIME SPORTS

Μια ακόμα σπουδαία προσθήκη στον Εθνικό Αστέρα που απέκτησε τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Διαβάστε από που ξεκίνησε την καριέρα του και από πια ομάδα της Σούπερ Λιγκ έφυγε πρόσφατα. Φιλικό 1-1 με Απόλλωνα.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Εθνικού Αστέρα συνεχίστηκε και την τελευταία μέρα με τους Καισαριανιώτες να αποκτούν τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-1) δείχνοντας ότι είναι σε πολύ κατάσταση.

Το who is who του Λαμπρόπουλου

Το νέο απόκτημα των "ερυθρόλευκων" της Καισαριανής, γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου το 1990 και ξεκίνησε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού. Στην συνέχεια μετακόμισε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2008-09, Β' Εθνική, 22 συμμετοχές-1 γκολ), ενώ στην συνέχεια αγωνίσθηκε στην Α' Εθνική με τον Αστέρα Τρίπολης (2009-10, 9 συμμετοχές).

Πέρυσι ξεκίνησε στον Αστέρα Τρίπολης (2010-11 Α Εθνική 1 συμμετοχή) και από τον Ιανουάριο μετακόμισε στην Ηλιούπολη (2010-11 Β Εθνική 14 συμμετοχές και 2 γκολ).

Ο Λαμπρόπουλος βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ, τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Αδαμάκη και λίγο μετά υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Καισαριανής.

Φιλικό 1-1 με Απόλλων σε Νήαρ Ηστ

Την Τετάρτη, οι Καισαριανιώτες έδωσαν φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έμεινε στο 1-1 μπροστά στο κοινό του. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ με τον Μαστογιάννη στο 45' ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 δύο λεπτά πριν την λήξη με τον Καραδέμητρο.

Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου): Γκίτκος, Δάρας, Πασκούλοφ, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Άντονι, Νάστος, Μαστρογιάννης, Χανιώτης, Ντραγκόλοφ, Μιχελής.

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παναγιωτόπουλος, Αδαμάκης, Ντούκα, Λουτσιάνο, Μακρής, Χαϊκάλης, Γιακούπι.

Απόλλων Σμύρνης (Στάθης Σταθόπουλος): Κόης, Κύργιας, Κωνσταντίνου, Μαρίνος, Ζαχαρόπουλος, Κισκαμπάνης, Κορώνης, Διαμάντης, Σαββίδης, Κοροβέσης, Κατσαρός.

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Δημογιάννης, Τσιλιγκίρης, Λαζανάς, Γρομιτσάρης, Μπιλίτσης, Τσούκαλος, Κρουσταλέλης, Καραδέμητρος.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ