Απευθείας στην Ολλανδία ο Γέστε

Στο Έρμελο θα πάει κατευθείαν ο Φραν Γέστε, το Σάββατο (23/07), όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο δεύτερο μέρος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Στην Αθήνα για υπογραφές την Τετάρτη (20/07).
Ο Φραν Γέστε είναι το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού όπως διαβάσατε πρώτα στο Sport24.gr τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε μονοετές συμβόλαιο με 700.000 ευρώ που μπορούν να φτάσουν με τα μπόνους μέχρι το 1.000.000 ευρώ.
Στην Αθήνα θα φτάσει για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές την ερχόμενη Τετάρτη (20/07) όπου και θα παρουσιαστεί και επίσημα από την διοίκηση των ερυθρολεύκων στους εκπροσώπους του Τύπου.
Στη συνέχεια ο Βάσκος ποδοσφαιριστής θα συναντήσει τους νέους του συμπαίκτες αλλά και τον Ερνέστο Βαλβέρδε απευθείας στο Έρμελο της Ολλανδίας το άλλο Σάββατο (23/07), όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.
Η περίπτωση να πάρει μέρος στα πρώτα φιλικά παιχνίδια που έχουν κανονιστεί επί ολλανδικού εδάφους πρέπει μάλλον να αποκλειστεί, αν και ο ίδιος προπονείται εδώ και καιρό μόνος του για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.
Το πιθανότερο είναι να τον δούμε να φοράει για πρώτη φορά την φανέλα του Ολυμπιακού στα δύο τελευταία φιλικά με Μπρέντα και Χέρενφεν.