BUNDESLIGA

Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν 2-1: Έκανε την έκπληξη και πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στους Βαυαρούς

Ο Χαν πανηγυρίζει γκολ της Άουγκσμπουργκ
Ο Χαν πανηγυρίζει γκολ της Άουγκσμπουργκ © 2021 MARTIN MEISSNER, POOL / AP IMAGES

Η Άουγκσμπουργκ έκανε την έκπληξη και πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Μπάγερν για την 12η αγωνιστική της Bundesliga. Οι Πέντερσεν (23') και Χαν (35') τα γκολ δύο γκολ των γηπεδούχων, μείωσε στο 38' ο Λεβαντόβσκι.

Μία μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Άουγκσμπουργκ, η οποία επικράτησε 2-1 της Μπάγερν εντός έδρας για την 12η αγωνιστική της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι με δύο γκολ σε δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Βαυαρούς, που βρίσκονταν σε κακή μέρα. Η ομάδα του Νάγκλεσμαν παρέμεινε στους 28 πόντους στο +4 από την Ντόρτμουντ, ενώ η Άουγκσμπουργκ έστω και με αγωνιστική παραπάνω ξέφυγε από την 16η θέση στους 12 βαθμούς.

Η Μπάγερν μπήκε στο παιχνίδι θέλοντας να είναι κυρίαρχη. Κρατούσε την μπάλα και κυκλοφορούσε, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις μπροστά από την εστία του Γκίκιεβιτς. Έτσι, οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Πέντερσεν στο 23' με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 35ο λεπτό η Άουγκσμπουργκ βρήκε για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Άντρε Χαν, έπειτα από ασίστ του Ιάγο, με τους γηπεδούχους να αξιοποιούν λάθος στην άμυνα των Βαυαρών. Η Άουγκσμπουργκ με δύο ευκαιρίες βρήκε δύο γκολ στο πρώτο μέρος. Στο 38ο λεπτό, στην πρώτη ουσιαστική της στιγμή η Μπάγερν μείωσε με πλασέ στην περιοχή. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Νάγκλεσμαν δεν άξιζε κάτι περισσότερο έχοντας 0,64xGoals έναντι 0,61 των γηπεδούχων, σύμφωνα με τα στατιστικά της Bundesliga.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν πίεσε για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Στο 73ο λεπτό απείλησε με τον Ντέιβις, ο οποίος σούταρε λίγο άουτ. Στο 80ο λεπτό ο Λεβαντόβσκι είχε τη δική του στιγμή στο 80' με τον Ντέιβις να ακολουθεί και να μην καταφέρνει ούτε εκείνος να βρει δίχτυα. Ολοκλήρωσε το ματς με 1.75xGoals.

Η Άουγκσμπουργκ διαχειριζόταν το παιχνίδι, αμυνόταν καλά και προσπαθούσε όσο περισσότερο γινόταν να κρατήσει την Μπάγερν μακριά από την περιοχή της. Τελικά πανηγύρισε στο φινάλε τη νίκη υποχρεώνοντας τους Βαυαρούς στη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκιεβιτς, Πέντερσεν (74' Γκρουέζο), Όξφορντ, Γκουβέλεβ, Γκούμι, Ιάγκο, Ντορς (74' Μοράβεκ), Μάιερ, Καλιγκιούρι (58' Φράμπεργκερ), Χαν (82' Γένσεν), Ζεκίρι (82' Κόρντοβα)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ (87' Νιανζού), Ουπαμεκανό, Ερναντές, Ρίτσαρντς (52' Ντέιβις), Σάμπιτσερ (52' Μουσιάλα), Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Σανέ (69' Τσούπο-Μοτίνγκ), Λεβαντόβσκι

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Η επόμενη αγωνιστική

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS BUNDESLIGA ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ