ΠΑΟΚ

Αουγκούστο: "Είμαστε μαχητές που δεν τα παρατάνε ποτέ"

Ο Αουγκούστο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα
Ο Αουγκούστο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα INTIME SPORTS

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο, που κάνει εξαιρετική χρονιά μίλησε στην πατρίδα του για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό Κυπέλλου και την προοπτική της back to back κατάκτησης του τροπαίου.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο κάνει φέτος την καλύτερη σεζόν του στον ΠΑΟΚ. Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον χρησιμοποιεί είτε ως κεντρικό είτε ως προωθημένο χαφ, ο Βραζιλιάνος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και πρόσθεσε άλλη μία στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο "Καρασκάικης".

Η πρόκριση του Δικεφάλου στον τελικό του Κυπέλλου έγινε θέμα στα ΜΜΕ της πατρίδας, όπου ο Αουγκούστο μίλησε για την προοπτική να κατακτήσει η ομάδα του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο, χαρακτηρίζοντας την ως ξεχωριστή.

"Ποτέ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Ήμασταν όμως μαχητές που δεν τα παρατάνε ποτέ και αξίζαμε μια θέση στον τελικό. Είμαστε ευτυχείς που κατακτήσαμε και πέρυσι το κύπελλο και ξέρω πόσο σημαντικό και ξεχωριστό θα είναι για τους οπαδούς μας να πάρουμε και φέτος το τρόπαιο. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε ακόμη μια φορά το Κύπελλο", είπε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ