Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν 2-3: Οι Βαυαροί λύγισαν την ομάδα του άτυχου Γιαννούλη

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 3-2 της Άουγκσμπουργκ του Δημήτρη Γιαννούλη, η οποία πάλεψε πολύ για να επιστρέψει στο παιχνίδι, αφήνοντας όμως ημιτελή την προσπάθειά της.
Η Μπάγερν Μονάχου λύγισε με 3-2 τη μαχητική Άουγκσμπουργκ του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στον αριστερό του μηρό, με τον προπονητή του να τον αντικαθιστά στο 64ο λεπτό.
Το ματς
Για περίπου 50 λεπτά, η Μπάγερν Μονάχου ήταν φανταστική, πετυχαίνοντας τρία τέρματα. Το σκορ άνοιξε ο Γκάμπρι στο 28′, την σκυτάλη πήρε στο 45+4′ ο Λουίς Ντίας, ενώ στο 48′ ο Ολίσε έγραψε το 3-0.
Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Γιάκιτς στο 53ο λεπτό, ενώ στο 76′ ο Κεμιούρ μείωσε σε 3-2, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Εντούτοις, το σκορ δεν άλλαξε και οι Βαυαροί πανηγύρισαν τη νίκη.
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
- Αμβούργο – Ζανκτ Πάουλι 0-2 (19′ Ντζουιγκαλά, 60′ Χουντοντζί)
- Χόφενχαϊμ – Άιντραχτ 1-3 (90+1′ Πρόμελ – 17′, 27′ Ντόαν, 51′ Γιουζούν)
- Λειψία – Χάιντενχαϊμ 2-0 (48′ Μπαουμγκάρτνερ, Ρόμουλο)
- Βέρντερ – Λεβερκούζεν 3-3 (44′ (πεν.) Σμιντ, 76′ Ισαάκ Σμιτ, 90+4′ Κουλιμπαλί – 5′, 64′ (πεν.) Σικ, 35′ Τίλμαν)
- Στουτγκάρδη – Γκλάντμπαχ 1-0 (79′ Τσέμα Αντρές)
- Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν 2-3 (53′ Γιάκιτς, 76′ Κομιούρ – 28′ Γκνάμπρι, 45+4′ Ντίας, 48′ Ολίσε)
- 31/8 16:30 Βόλφσμπουργκ – Μάιντς
- 31/8 18:30 Ντόρτμουντ – Ουνιόν
- 31/8 20:30 Κολωνία – Φράιμπουργκ
Η επόμενη αγωνιστική:
- Λεβερκούζεν – Άιντραχτ
- Χάιντενχαϊμ – Ντόρτμουντ
- Ουνιόν Βερολίνου – Χόφενχαϊμ
- Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη
- Μάιντς – Λειψία
- Βόλφσμπουργκ – Κολωνία
- Μπάγερν – Αμβούργο
- Ζαντ Πάουλι – Άουγκσμπουργκ
- Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης