LIGUE 1

Ανζέ - Μονακό 1-3: Θρίαμβος και προσπέραση στη βαθμολογία

Οι παίκτες της Μονακό πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Λουί Ντε", Μόντε Κάρλο | Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Μονακό πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Λουί Ντε", Μόντε Κάρλο | Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η Μονακό πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Ανζέ και την προσπέρασε στη βαθμολογία της Ligue 1.

Η Ανζέ είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα στο πρώτο μισό της σεζόν στη Ligue 1, όμως στη 16η αγωνιστική έπεσε θύμα μιας αγνώριστης Μονακό, που με την εκτός έδρας νίκη 3-1 την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Οι Μονεγάσκοι έδειξαν ίσως για πρώτη φορά φέτος τόσο καλό πρόσωπο και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 1ο ημίχρονο, με τους Μίρον Μποαντού και Σοφιάν Ντιόπ. Κοινός παρονομαστής η δημιουργία από τον Κέβιν Φόλαντ, που ήταν ο καλύτερος παίκτης των φιλοξενουμένων.

Μία άτυχη στιγμή του Αλεξάντερ Νίμπελ στο 55' (ο Αζεντίν Ουναχί με υπέροχη ενέργεια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και από εκεί στην πλάτη του Γερμανού τερματοφύλακα) έβαλε στο παιχνίδι ξανά την Ανζέ, όμως στη συνέχεια οι Μονεγάσκοι ήταν καταιγιστικοί. Έχασαν πολλές ευκαιρίες και στο 73' ο Αξέλ Ντισασί από κοντά έγραψε το 3-1.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία στη Ligue 1

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ