ΑΕΚ

Άντβερπ - ΑΕΚ: Χτύπησε ο Γκαρσία, τον αντικατέστησε ο Πόνσε που έκανε ντεμπούτο

Ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ δέχεται πρώτες βοήθειες στην αναμέτρηση με την Άντβερπ για τα playoffs του Champions League 2023-2024 στο "Μποσουίλσταντιον", Αμβέρσα | Τρίτη 22 Αυγούστου 2023
Ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ δέχεται πρώτες βοήθειες στην αναμέτρηση με την Άντβερπ για τα playoffs του Champions League 2023-2024 στο "Μποσουίλσταντιον", Αμβέρσα | Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 INTIME SPORTS

Ο Λιβάι Γκαρσία τραυματίστηκε στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Άντβερπ στο Βέλγιο κι έγινε αλλαγή με τον Εσεκιέλ Πόνσε, που έκανε ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στην Ένωση.

Ο Λιβάι Γκαρσία αποχώρησε πρόωρα από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Άντβερπ στο Βέλγιο για τα playoffs του Champions League, αφού τραυματίστηκε στο 33ο λεπτό.

Ο επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο σούταρε από πλάγια θέση σε μία επίθεση της ΑΕΚ, πάτησε άσχημα στο έδαφος και στη συνέχεια κάθισε στο χορτάρι, αντιλαμβανόμενος ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Ο Ματίας Αλμέιδα σήκωσε αμέσως τον Εσεκιέλ Πόνσε, ο οποίος έκανε ένα μίνι ζέσταμα και πέρασε στον αγώνα για το δεύτερο ντεμπούτο του με την Ένωση.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ