ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Θα είναι ανοιχτή η ρεβάνς με την Λίβερπουλ, δεν θα κάτσουμε στο αβαντάζ των τριών γκολ"

Αντσελότι: "Θα είναι ανοιχτή η ρεβάνς με την Λίβερπουλ, δεν θα κάτσουμε στο αβαντάζ των τριών γκολ"
@2023 AP PHOTO/AP IMAGES

Ο θρίαμβος στο "Άνφιλντ" δεν είναι αρκετός για να κάνει τον Κάρλο Αντσελότι να εφησυχάσει ενόψει της ρεβάνς της Λίβερπουλ, με τον Ιταλό προπονητή να εκφράζει την επιθυμία του οι παίκτες της Ρεάλ να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο στο "Μπερναμπέου".

Η Ρεάλ πανηγύρισε στην έδρα της Λίβερπουλ μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της, επικρατώντας 5-2 σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, όμως αυτό δεν κάνει τον Κάρλο Αντσελότι και τους παίκτες του να είναι χαλαροί ενόψει της ρεβάνς (15/03, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, MEGA, LIVE από SPORT24).

Τουναντίον, άπαντες στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου είναι σε κατάσταση επιφυλακής για να μην βρεθούν προ απροόπτου, με τον Κάρλο Αντσελότι να ξεκαθαρίζει στη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη πως οι παίκτες του δεν θα κάνουν υπολογισμούς αλλά θα πρέπει να παίξουν με μάξιμουμ ένταση και τον Αντόνιο Ρίντιγκερ να τονίζει πως δεν πρέπει να... κοιμηθούν όπως στα 15 πρώτα λεπτά στο Άνφιλντ.

"Το μήνυμα στην ομάδα είναι απλή: θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, όπως στο πρώτο παιχνίδι. Δεν θα κάνουμε υπολογισμούς, θα πρέπει να είμαστε στο ματς από το πρώτο λεπτό και να παίξουμε με μέγιστη ένταση και ενθουσιασμό

Δεν μιλήσαμε πολύ για το πρώτο παιχνίδι, κοιτάξαμε τι κάναμε καλά και τι κάναμε άσχημα. Νομίζω ότι κάναμε αρκετά πράγματα καλά, ειδικά επιθετικά. Εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε, αλλά δεν θα κάτσουμε στο αβαντάζ που έχουμε. Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, θέλουμε να επιτεθούμε και να παίξουμε το καλύτερο επιθετικό ποδόσφαιρο.

Δεν θα κάνουμε υπολογισμούς, αυτό είναι ξεκάθαρο και οι παίκτες το καταλαβαίνουν", δήλωσε ο "Καρλέτο", για να προσθέσει: "Από ψυχολογική άποψη, το ματς είναι πιο πολύπλοκο για μας απ'ότι για την Λίβερπουλ. Έρχονται εδώ για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους από το πρώτο λεπτό, οτιδήποτε και αν συμβεί. Το είδαμε από το πρώτο παιχνίδι".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Αντόνιο Ρίντιγκερ, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ, με τον Γερμανό στόπερ να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Το σημαντικό είναι να μην πιαστούμε στον ύπνο στα πρώτα 15 λ λεπτά. Θα πρέπει να βρούμε τη σωστή ισορροπία, είναι σημαντικό να μη μπούμε στο γήπεδο με τη σκέψη ότι πρέπει να αμυνθούμε επειδή έχουμε αβαντάζ τριών γκολ.

Θα πρέπει να αρχίσουμε λίγο καλύτερα σε σύγκριση με το ματς στο Άνφιλντ επειδή δεν επιτρέπεται να μπεις και να κοιμάσαι στα πρώτα 15 λεπτά. Χρειάζεται να βρούμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ