ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι για τα παράπονα Τσάβι: "Υπάρχει πρωτόκολλο, πρέπει να το σεβαστούμε"

Ο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπιλμπάο
Ο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπιλμπάο © 2021 RICARDO LARREINA / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι ερωτηθείς για το αν θα πρέπει να αναβληθούν παιχνίδια της La Liga εξαιτίας της πανδημίας, απάντησε πως υπάρχει πρωτόκολλο, το οποίο χρειάζεται να τηρηθεί.

Ο Τσάβι γκρίνιαξε για τη La Liga και το γεγονός πως δεν έχει αναβάλλει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Μαγιόρκα, παρά τα πολλά κρούσματα κορονοϊού στις δύο ομάδες.

Ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Ρεάλ απέναντι στη Χετάφε (2/1, 15:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24), ερωτήθηκε για το περιστατικό, όπως και για το αν θα πρέπει να αναβληθούν παιχνίδια της La Liga εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο προπονητής των μερένγκες τόνισε πως υπάρχει πρωτόκολλο, ενώ υπογράμμισε πως η πανδημία είναι υπό έλεγχο: "Είναι ένα περίπλοκο ζήτημα. Σέβομαι την άποψη όλων. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν επηρεαστεί. Το βιώσαμε στο παιχνίδι με την Μπιλμπάο. Υπάρχει πρωτόκολλο και πρέπει να το σεβαστούμε.

Εάν το πρωτόκολλο παραμείνει το ίδιο, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε. Η πανδημία είναι υπό έλεγχο τώρα. Έχω ακούσει πολλούς επιστήμονες να το λένε και νομίζω είμαστε εντάξει να συνεχίσουμε".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ