ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι για κλήρωση με Σίτι: "Αν θέλεις να κατακτήσεις το Champions League, πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους"

Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Λειψία
Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Λειψία © 2024 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η κληρωτίδα του Champions League είχε κέφια και έβγαλε -μεταξύ άλλων- την τιτανομαχία ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τον προπονητή των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι, να τονίζει ότι εάν η ομάδα του θέλει να κατακτήσει το 15ο τρόπαιο στην ιστορία της στον θεσμό, θα πρέπει να κερδίσει τους καλύτερους.

Η κλήρωση του Champions League που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (15/03) στα γραφεία της UEFA στη Νιόν έβγαλε σπουδαία ζευγάρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τα βλέμματα, ωστόσο, να πέφτουν περισσότερο στην τιτανομαχία ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σε μία επανάληψη των ημιτελικών του 2022 και 2023, με αμφότερες τις ομάδες να μετράνε από μία πρόκριση, αυτή τη φορά η πολυνίκης του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης, και η κάτοχος του τίτλου, Μάντσεστερ Σίτι, θα αναμετρηθούν σε έναν πρόωρο τελικό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ο προπονητής των Μερένγκες, Κάρλο Αντσελότι, ερωτώμενος για τους δύο μεγάλους αγώνες, δηλώνοντας ότι η αγγλική ομάδα είναι "ίσως η καλύτερη στην Ευρώπη αυτήν την περίοδο", ενώ τόνισε ότι "εάν θέλουμε να κατακτήσουμε το Champions League, θα πρέπει να κερδίσουμε τους καλύτερους".

"Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένας αντίπαλος που όλοι έχουν ως φαβορί, κέρδισε πέρυσι το τρόπαιο. Είναι μια δύσκολη κλήρωση, αλλά έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι θα τα πάμε καλά. Η ιδέα όταν ξεκινάς το Champions League είναι να κερδίσεις τη διοργάνωση, αν θέλεις να κερδίσεις, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους", ανέφερε συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ