CHAMPIONS LEAGUE

Αντσελότι: "Aξίζαμε τη νίκη"

Αντσελότι: "Aξίζαμε τη νίκη"

Η Ρεάλ άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα από την ισοπαλία 0-0 με την Ατλέτικο Μαδρίτης όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής της "βασίλισσας" Κάρλο Αντσελότι.

Τη νίκη ήθελε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρεάλ, σύμφωνα με δηλώσεις του Ιταλού προπονητή, ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε σκοράρει στην ευκαιρία του Μπέιλ που έδιωξε ο Όμπλακ.

" Αξίζαμε περισσότερα από την ισοπαλία. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση ήταν διαφορετική καθώς η Ατλέτικο πίεσε περισσότερο. Το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο καλό αλλά είμαστε αισιόδοξοι.

Η Ατλέτικο είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αμυντικά και αυτός είναι ο λόγος που είχαμε προβλήματα στο σκοράρισμα. Πρέπει να επαναλάβουμε το παιχνίδι που κάναμε και στον επαναληπτικό.

Ο Πέπε δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση και ο Βαράν έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Ο Όμπλακ έκανε επίσης πολύ καλό παιχνίδι για την Ατλέτικο.

Ο Μπέιλ έκανε ότι καλύτερο και ο Όμπλακ έκανε μία σπουδαία απόκρουση. Πρέπει να επαναλάβουμε την απόδοση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο στο Μπερναμπέου".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ