ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αντώνης Τσιφτσής: Η "ελληνική" Ράκοβ διαπραγματεύεται με τον Αστέρα

Ο Αντώνης Τσιφτσής του Αστέρα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λαμία για τα playouts της Stoiximan Super League 2022-2023 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Σάββατο 29 Απριλίου 2023
Ο Αντώνης Τσιφτσής του Αστέρα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λαμία για τα playouts της Stoiximan Super League 2022-2023 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Σάββατο 29 Απριλίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης συζητάει τη μετακίνηση του Αντώνη Τσιφτσή στην Πολωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 οι Αρκάδες διαπραγματεύονται με την πρωταθλήτρια Ράκοβ των Παπανικολάου και Σβάρνα.

Έφτασε η στιγμή που ο Αντώνης Τσιφτσής θα περάσει τα ελληνικά σύνορα; Θα φανεί τις επόμενες μέρες ίσως και ώρες. Ο Αστέρας Τρίπολης διαπραγματεύεται για να βγάλει έναν ακόμη Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 οι Αρκάδες έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πρωταθλήτρια Πολωνίας, Ράκοβ, για τη μεταγραφή του Τσιφτσή. Μέχρι στιγμής τα κλαμπ συζητούν, deal δεν έχει υπάρξει για την ώρα.

Ο Αντώνης Τσιφτσής είναι 23 ετών κι έχει υπάρξει διεθνής με τις Κ17 και Κ18 της Ελλάδας. Κατά τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε επτά συμμετοχές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το ενδιαφέρον της Ράκοβ για μεταγραφή στον "άσο" κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να σημαίνει... αντίο για τον εξαιρετικό πορτιέρε της ομάδας των Σβάρνα και Παπανικολάου. Πρόκειται για τον Βλάνταν Κοβάτσεβιτς.

Για τον 25χρονο διεθνή με την Βοσνία έχουν γραφτεί ύμνοι και τ' όνομά του εμπλέκεται στα μεταγραφικά κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ