MLS

Αντετοκούνμπο εναντίον Μέσι στον τελικό του League Cup

Αντετοκούνμπο εναντίον Μέσι στον τελικό του League Cup

Η Νάσβιλ των αδελφών Αντετοκούνμπο θα αντιμετωπίσει την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι στον τελικό του League Cup του MLS, με αμφότερες τις ομάδες να περνούν αέρα από τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε υποδεχθεί ένθερμα τον Λιονέλ Μέσι μετά την μεταγραφή του Αργεντινού στην Ίντερ Μαϊάμι, λέγοντάς του "τα λέμε στο Νάσβιλ", την ομάδα στην οποία αυτός και τα αδέλφια του αγόρασαν μετοχές. Η πολυπόθητη συνάντηση ωστόσο θα γίνει νωρίτερα από ότι περίμεναν όλοι. Και η ανταμοιβή θα είναι ένα τρόπαιο!

Η Νάσβιλ των αδελφών Αντετοκούνμπο λοιπόν θα αντιμετωπίσει την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι (αλλά και των Τζόρντι Άλμπα, Σέρχιο Μπούσκετς) στον τελικό του League Cup του MLS, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν!

Για να συμβεί αυτό, η Νάσβιλ επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Μοντερέι (Σάριτς 67' και Πικό 96' τα γκολ των νικητών), ενώ η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι επικράτησε με 4-1 της Φιλαντέλφεια Γιούνιον (Μαρτίνεθ 3'', Μέσι 20', Τζόρντι Άλμπα 45+3' και Νταβίντ Ρουίζ 84' - Μπεντόγια 73')

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου στο Νάσβιλ.

TAGS MLS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ