ΑΕΚ

Επίθεση Ανσαριφάρντ σε Χιμένεθ: "Αν δεν μπορεί να μας βοηθήσει, να φύγει"

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Ιρανός επιθετικός, Καρίμ Ανσαριφάρντ ξέσπασε κατά του προπονητή του, Μανόλο Χιμένεθ, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος άκουσε να του λένε οι οπαδοί ότι θα πρέπει να δείχνει στο γήπεδο τι αρχηγός είναι.

Πολύ ενοχλημένοι είναι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μετά από κάθε ήττα, ισχυρίζεται ότι δεν μπορούν να προσφέρουν περισσότερα.

Ετσι, μετά το τέλος του αγώνα, στα αποδυτήρια ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που δεν έχει τις καλύτερες των σχέσεων με τον Ισπανό κόουτς ξέσπασε: ''Αν δεν μπορεί να μας βοηθήσει, αν δεν μας πιστεύει, τότε γιατί κάθεται; Να φύγει'' είπε αναφερόμενος στον προπονητή.

Μιλώντας στον αρχηγό, Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος άκουγε βουβός και σαστισμένος από όσα είχαν προηγηθεί νωρίτερα και κυρίως όσα άκουσε ο ίδιος από τους οπαδούς της ομάδας, μεταξύ άλλων και το ''αν θες να είσαι αρχηγός της ΑΕΚ, πρέπει να το δείχνεις μέσα στο γήπεδο''.

Γενικότερα, η τάση των αποδυτηρίων δεν είναι πλέον υπέρ του Χιμένεθ και η διοίκηση που δεν έχει καμία έτοιμη λύση, πλην αυτής του υπηρεσιακού Νίκου Παναγιωτάρα, είναι σε αδιέξοδο.


TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ