ΚΥΠΡΟΣ

Ανόρθωση - Καρμιώτισσα: Διεκόπη οριστικά η αναμέτρηση μετά το 0-2 των φιλοξενούμενων και επεισόδια που προκάλεσαν οι γηπεδούχοι

Ο γκολκίπερ της Καρμιώτισσας δέχτηκε αντικείμενο μετά το 0-2 επί της Ανόρθωσης
Ο γκολκίπερ της Καρμιώτισσας δέχτηκε αντικείμενο μετά το 0-2 επί της Ανόρθωσης PRINT SCREEN

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Καρμιώτισσα για τη 16η αγωνιστική δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς οι φίλαθλοι των γηπεδούχων πέταξαν κροτίδες και έβαλαν φωτιά στα δίχτυα μετά το 0-2 των φιλόξενούμενων στο 71' του αγώνα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Καρμιώτισσα για τη 16η αγωνιστική στην Κύπρο διεκόπη οριστικά στο 76' του αγώνα ύστερα από επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων με το που η ομάδα τους δέχτηκε και δεύτερο τέρμα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Ανόρθωση υποδέχτηκε την Καρμιώτισσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 21' με κεφαλιά του Κουλιμπαλί.

Οι παίκτες της Ανόρθωσης προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς, έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά εν τέλει η Καρμιώτισσα ήταν αυτή που στο 71' και πάλι με τον Κουλιμπαλί έκανε το 0-2.

Το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων έφερε αποδοκιμασίες από τους γηπεδούχους και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο με κροτίδες και βεγγαλικά και μάλιστα μια εξ αυτών έσκασε δίπλα στον Κνόμπλοχ, τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κωνσταντίνος Φέλλας, διέκοψε αρχικά προσωρινά το παιχνίδι και ζήτησε από τους παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια αλλά τα επεισόδια συνεχίστηκαν με τους οπαδούς της Ανόρθωσης να βάζουν φωτιές στα δίχτυα αλλά και εντός του αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση για οριστική διακοπή του αγώνα.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ