ΚΥΠΡΟΣ

Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 0-2: Μαρκίνιος και Μπλουμ έκριναν το σκληρό ντέρμπι

Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 0-2: Μαρκίνιος και Μπλουμ έκριναν το σκληρό ντέρμπι
YOUTUBE

Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ επιδόθηκαν σε ένα σκληρό ντέρμπι στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", με το γκολ του Μαρκίνιος στο 1ο μέρος και του Ντάνι Μπλουμ στις καθυστερήσεις να δίνουν τη νίκη 2-0 στους φιλοξενούμενους για τη 2η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας.

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν βρήκε νικητή τον ΑΠΟΕΛ με 2-0 απέναντι στην Ανόρθωση στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" για τη 2η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας.

Ο αγώνας ήταν άκρως αντίθετος με την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στις κερκίδες, αφού ξεχώρισαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, τα λάθη, η ένταση, παρά το ποδόσφαιρο και η δημιουργία.

Το 1ο ημίχρονο είχε δύο μεγάλες στιγμές, μία για κάθε ομάδα. Στο 33ο λεπτό, με ωραία ενέργεια και σουτ από αριστερά, ο Μαρκίνιος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, που πήγαν στα αποδυτήρια με ένα σημαντικό προβάδισμα.

Στο 2ο ημίχρονο, η "κυρία" είχε διαρκώς την μπάλα στα πόδια της, αλλά δεν μπορούσε να πλησιάσει την εστία του Βιντ Μπέλετς. Το έπραξε μόνο στο 64ο λεπτό με τον Ματζίντ Γουαρίς, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει με κεφαλιά τον Σλοβένο τερματοφύλακα.

Οι αλλαγές απέτρεψαν την προσπάθεια των ομάδων να αποκτήσει ρυθμό το παιχνίδι και η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή κατάφερε να κρατήσει το 1-0, να βρει δεύτερο γκολ με τον Ντάνι Μπλουμ στις καθυστερήσεις και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Μπαϊσίνιο, Κορρέα (82' Χαρογιάν), Κορέια, Αρτυματάς, Πάντσεον (77' Σάμπο), Εμπραλίτζε (63' Γουαρίς), Αντωνίου (63' Ράντονιτς), Ουάρντα, Νίνγκα (77' Φερέιρα)

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Καρώ, Κρέσπο, Σεπάκ, Γουίλερ, Κοσταντίνοφ, Σατσιάς (62' Νταουσβίλι), Ντάλσιο (62' Μορέιρα), Μαρκίνιος (84' Πολυκάρπου), Εντογκαλά (84' Μούγιανιτς), Μάγκλιτσα (61' Κβιλιτάια)

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ