ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μπόλονι

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ MOTIONTEAM

Ποιους ποδοσφαιριστές φαίνεται πως θα προτιμήσει για βασικούς στο φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Λάζλο Μπόλονι. Ποιο σχήμα δοκίμασε στο δίτερμα της Παρασκευής (8/7).

Τις πρώτες του σκέψεις εν όψει του φιλικού με την Φορτούνα Ντίσελντορφ φανέρωσε στο οικογενειακό δίτερμα της Παρασκευής (9/7) ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος προπονητής στο διπλό έδωσε φανέλα βασικού, στον Χαλκιά κάτω από τα γκολπόστ, στους Ετό και Λίνο για να καλύψουν το δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, στους Σαβίνι και Μπαλάφα για να καλύψουν τις θέσεις στο κέντρο της αμυντικής διάταξης.

Ο Μπολόνι διάλεξε τους Αρίας και Φωτάκη για να καλύψουν τις θέσεις στα αμυντικά χαφ, τον Σαλπιγγίδη για να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης, στον Βιεϊρίνια για να καλύψει το αριστερό και τον Αθανασιάδη ώστε να καλύψει την θέση στην κορυφή της γραμμής κρούσης.

Ο Μπόλονι δεν χρησιμοποίησε δεκάρι, μια θέση για την οποία μάλλον θα προτιμηθεί ο Ίβιτς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκαρσία, Βιτόλο, Κρέσιτς και θεραπεία ο Παπάζογλου.

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ