ΤΟΥΡΚΙΑ

Ανκαραγκουτσού - Μπασάκσεχιρ 2-2 παρ. (2-1): Ο Χατζηγιοβάνης σκόραρε κι ο Κίτσιου έβγαλε ασίστ στον αποκλεισμό στα ημιτελικά κυπέλλου

Ανκαραγκουτσού - Μπασάκσεχιρ 2-2 παρ. (2-1): Ο Χατζηγιοβάνης σκόραρε κι ο Κίτσιου έβγαλε ασίστ στον αποκλεισμό στα ημιτελικά κυπέλλου

Η Ανκαραγκουτσού βασίστηκε στους δύο Έλληνές της, Τάσο Χατζηγιοβάνη και Στέλιο Κίτσιου στους οποίους οφείλονται τα γκολ που έστειλαν τον ημιτελικό κυπέλλου Τουρκίας στην παράταση, όμως τελικά η Μπασάκσεχιρ προκρίθηκε στον τελικό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Η Ανκαραγκουτσού αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Türkiye Kupası από την Μπασάκσεχιρ ύστερα από την ισοπαλία 2-2, παρά τις προσπάθειες των δύο Ελλήνων της, Τάσου Χατζηγιοβάνη και Στέλιου Κίτσιου, στους οποίους οφείλονται τα δύο γκολ που οδήγησαν το ζευγάρι στην παράταση.

Η ομάδα της Άγκυρας είχε ηττηθεί 1-2 στην Κωνσταντινούπολη, όμως στο 11ο λεπτό, έπειτα από φανταστική κάθετη του Κίτσιου, ο Αλί Σογουέ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Σερντάρ Γκιουρλέρ στο 61' και με το παιχνίδι να οδεύει προς το τέλος, ο Τολουνάι Καφκάς έριξε στο παιχνίδι τον Χατζηγιοβάνη.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πέρασε στον αγώνα στο 88' και δύο λεπτά αργότερα πανηγύριζε στα κάγκελα με τους φίλους της ομάδας του, αφού από κοντά έγραψε το 2-1 κι έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Στον εξτρά χρόνο, ο Νιχάντ Μούγιακιτς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και με παίκτη λιγότερο η Ανκαραγκουτσού λύγισε. Ο Φιλίπ Κενί που πέρασε αλλαγή στην παράταση έκανε το 2-2 για την ομάδα του Εμρέ Μπελόζογλου και της έδωσε την πρόκριση στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ