Ανεβάζουν ρυθμούς Παπάζογλου, Φραγκουλάκης

INTIME SPORTS
Η απουσία του Μακουκούλα σημάδεψε την προπόνηση της Τετάρτης στον ΟΦΗ με τον Σα Πίντο να βλέπει τους Παπάζογλου και Φραγκολάκη να ακολουθούν το μεγαλύτερο μέρος της.
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τους Παπάζογλου και Φραγκουλάκη που ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και έδειξαν ότι θα είναι στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.
Σε αντίθεση με τον Κάλαϊτζιτς που έκανε θεραπεία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ενώ από την προπόνηση απουσίαζε ο Μακουκούλα.
Η επόμενη προπόνηση των πράσινων είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στις 10 το πρωί στο αθλητικό κέντρο.