Ανέλαβε το Κατάρ ο Μετσού

Ο Γάλλος προπονητής παρουσιάστηκε επίσημα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ
Ο Γάλλος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο δύοι ετών και εν συνεχεία παρουσιάστηκε επίσημα από τον προεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Κατάρ, Σεΐκ Χαμάντ μπεν Καλίφα μπεν Αχμέντ Αλ-Τανί (!).
Ο χρόνος πιέζε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας, καθώς ρο επόμενο ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι στις 15 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Αυστραλία.
Ο Μετσού γνωρίζει το ποδόσφαιρο στο Κατάρ, καθώς ήταν στον πάγκο της Αλ-Γκλαραφάχ (ομάδα της πρώτης κατηγορίας), την περίοδο 2004-05.
Ο 54άχρονος Γάλλος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων την Κυριακή, θέση στην οποία τον αντικατέστησε ο συμπατριώτης του, Ντομινίκ Μπατενέ.
Στα Εμιράτα ο Μετσού ήταν από τον Ιούλιο του 2006 και τον Ιανουάριο του 2007 κέρδισε το “Gulf Nations Cup”, ενώ η προηγούμενη δουλειά του ήταν Σενεγάλη, την οποία και οδήγησε στα τελικά του Μουντιάλ 2002.