Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανέλαβε το Αιγάλεω ο Κριστόφ Βαζέχα

Ανέλαβε το Αιγάλεω ο Κριστόφ Βαζέχα
INTIME SPORTS

Ο Κριστόφ Βαζέχα θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Αιγάλεω αντικαθιστώντας τον Θωμά Κουρκούνα και αναλαμβάνοντας την ευθύνη να επαναφέρει το "Σίτι" στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αιγάλεω ανέλαβε από την Πέμπτη το απόγευμα ο Κριστόφ Βαζέχα. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και κορυφαίος σκόρερ των πράσινων θα αντικαταστήσει τον Θωμά Κουρκούνα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει το "Σίτι" να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αυτό είναι ουσιαστικά το πρώτο βήμα που κάνει ο Ελληνοπολωνός στην προπονητική του καριέρα ως πρώτος προπονητής και όχι ως βοηθός καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε και το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2009-10 όταν και κατέκτησε το νταμπλ.

Ο Βαζέχα συναντήθηκε την Πέμπτη με τον πρόεδρο του συλλόγου των Δυτικών Προαστίων Γιώργο Γιανναράκη με τον οποίο έδωσε τα χέρια, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο που δεν είναι άλλο από την άνοδο των «κυανόλευκων» στη Football League 2.

Λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε στους παίκτες της ομάδας προκειμένου έχει μια πρώτη γνωριμία μαζί τους ενώ την Παρασκευή θα φορέσει τη φόρμα και θα πιάσει δουλειά.

TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ