ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Ανέλαβε ο Μάντζιος

Ανέλαβε ο Μάντζιος
INTIME SPORTS

Ο Θρασύβουλος, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αντώνη Μανίκα από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και προχώρησε στην πρόσληψη του Άκη Μάντζιου

Αλλαγή σκυτάλης υπήρξε στην τεχνική ηγεσία του Θρασύβουλου. Ο Αντώνης Μανίκας υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των "πρασίνων" και η οποία έγινε αποδεκτή από την διοίκηση του συλλόγου της Φυλής.

Η ΠΑΕ πάντως δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του, καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Άκη Μάντζιου

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Αντώνη Μανίκα αναφέρει:

" Η ΠΑΕ Θρασύβουλος ανακοινώνει ότι κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Αντώνη Μανίκα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της ΠΑΕ ευχαριστούν θερμά τον εξαιρετικό τεχνικό και άνθρωπο κ. Μανίκα για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Θρασύβουλο και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία των "πράσινων", όπως αναφέραμε αυτός είναι ο Άκης Μάντζιος. " Η ΠΑΕ Θρασύβουλος Φυλής ανακοινώνει την πρόσληψη του Ακη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Άκης Μάντζιος το 2004 διετέλεσε προπονητής του τμήματος παμπαίδων του Πανιωνίου, ενώ στη συνέχεια έγινε βοηθός στον Πανιώνιο Καλλιθέας και προπονητής της ομάδας νέων του Πανιωνίου.

Από τον Ιούνιο του 2008 ως το Φεβρουάριο 2009 διετέλεσε πρώτος προπονητής στον Α.Ο. Χαϊδαρίου. Το Μάρτιο 2009 επέστρεψε στον Πανιώνιο ως μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας, όπου αποχώρησε.

TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ