ΕΠΟ

Ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ως πρόεδρος της ΚΕΔ ο Πίτερ Φρόιντφελντ

G9T3KJ Soccer - International Friendly - Brazil v Ghana - Rasunda Stadium
G9T3KJ Soccer - International Friendly - Brazil v Ghana - Rasunda Stadium CREDIT: PA IMAGES/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο Σουηδός, Πίτερ Φρόιντφελντ, υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ. Κατόπιν αυτού, από σήμερα (18/10) ανέλαβε καθήκοντα ως νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Ο Σουηδός, Πίτερ Φρόιντφελντ, υπέγραψε αργά το βράδυ της Τρίτης (17/10) το συμβόλαιό του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κατόπιν αυτού, από σήμερα (18/10) ανέλαβε καθήκοντα ως νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Ο 59χρονος είναι ο νέος αρχιδιαιτητής και με τη... βούλα και αναμένονται οι πρώτοι του ορισμοί για τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League, όπου δεσπόζει και το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (22/10, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE στο SPORT24) στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Είναι δεδομένο πως θα έρθει ξένος διαιτητής για τη μητέρα των μαχών του ελληνικού ποδοσφαίρου και άπαντες περιμένουν πως θα είναι elite ή πρώτης κατηγορίας από κάποιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πως μεταξύ άλλων η ΑΕΚ παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα (22/10, 16:00, Novasports 2HD και LIVE στο SPORT24) και ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Ατρόμητο (22/10, 18:30, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24).

TAGS ΕΠΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ