Ανδόρα – Αγγλία 0-1: Τα τρία λιοντάρια τα βρήκαν σκούρα για ένα 45λεπτο, ο Κέιν τη λύτρωσε

Η Αγγλία τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Ανδόρα, αλλά κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς με το ισχνό 1-0 στη Βαρκελώνη. Τα τρία λιοντάρια διατήρησαν το απόλυτο στον προκριματικό όμιλό τους.
Η Ανδόρα έκανε έναν άθλο στα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς ναι μεν ηττήθηκε από την Αγγλία αλλά το 1-0 μπορεί να τους γεμίζει με υπερηφάνεια. Τα τρία λιοντάρια του Τόμας Τούχελ είχαν ευκαιρίες (όχι όμως πολλές κλασικές) και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως στο ημίχρονο κόλλησαν στο μηδέν.
Τον γόρδιο δεσμό για τους Άγγλους έλυσε ο αρχηγός Χάρι Κέιν στο 50ο λεπτό. Η Αγγλία συνέχισε να πιέζει τα αντίπαλα καρέ όμως ο Ίκερ Άλβαρες που αγωνίζεται στη Βιγιαρεάλ πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις για τα καρέ της Ανδόρας. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τους Άγγλους να παίρνουν τους βαθμούς, όμως η εμφάνισή τους πρέπει να τους προβληματίσει.
Το άλλο παιχνίδι που διεξήχθη στις 19:00 μεταξύ της Μάλτας και της Λιθουανίας έληξε ισόπαλο 0-0.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής στον έβδομο όμιλο:
- Μάλτα – Λιθουανία 0-0
- Φινλανδία – Ολλανδία
- Ρεπό: Πολωνία
Tο πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής στον 11ο όμιλο
- Ανδόρρα – Αγγλία 0-1
- Αλβανία – Σερβία
- Ρεπό: Λετονία