ΠΑΟΚ

Αναχώρησε με “φόντο” το “διπλό”

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ MotionTeam

Η αποστολή του ΠΑΟΚ πέταξε για την Ιρλανδία γνωρίζοντας στο παιχνίδι με τους Σάμροκ δεν υπάρχει περιθώριο για στραβοπάτημα

Χωρίς διάθεση για πολλά και μεγάλα λόγια η αποστολή του ΠΑΟΚ πέταξε την Τρίτη (1/10) για το Δουβλίνο όπου την Πέμπτη (3/10) θα τεθεί αντιμέτωπος με τους Σάμροκ Ρόβερς για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Στις τάξεις του “Δικεφάλου” γνωρίζουν πως δεν υπάρχει περιθώριο για στραβοπάτημα στο εν λόγω ματς, αλλά από την άλλη ξέρουν και πως οι “ασπρόμαυροι” δεν διανύουν περίοδο φόρμας.

Η αποστολή του “Δικεφάλου” έφτασε στο αεροδρόμιο περίπου στις 16.00. Εκεί βρίσκονταν μερικοί φίλαθλοι της ομάδας, που ταξιδεύουν με το τσάρτερ της αποστολής.

Να σημειωθεί πως από τα νέα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ταξίδεψαν για την Ιρλανδία οι Λεωνίδας Βελής και Δημήτρης Σαχπατζίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ