ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Αναστόπουλος: "Ξέρετε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στη Super League; Τι με ρωτάτε για τη Super League 2;"

Ο Νίκος Αναστόπουλος
Ο Νίκος Αναστόπουλος INTIME

Ο Νίκος Αναστόπουλος σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά το ματς έριξε την ατάκα του... αναφορικά με το μέλλον της Καλαμάτας στη Super League 2.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν εξ αρχής το φαβορί και αυτό επιβεβαιώθηκε στο χορτάρι, τονίζοντας όμως ότι η Καλαμάτα έφυγε από τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά. Ωστόσο δεν παρέλειψε για μια ακόμα φορά να ρίξει την ατάκα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος στην COSMOTE TV: Για την αγκαλιά με τον Λουτσέσκου: "Βέβαια. Υπάρχει εκτίμηση. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Μόνο για 90 λεπτά".

Για τη μάχη με τον ΠΑΟΚ: "Από την αρχή ήταν δύσκολη κλήρωση. Ξέραμε ότι ήταν το φαβορί και αυτό το πράγμα έγινε. Μπήκαμε χαλαρά στην αρχή και ο ΠΑΟΚ έβαλε δύο γκολ. Μετά ισορροπήσαμε.

Δικαιούμασταν ένα γκολ. Φύγαμε από το Κύπελλο με ψηλά το κεφάλι. Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Η Καλαμάτα εκ γενετής στοχεύει στο πρωτάθλημα. Μπορεί καμιά φορά να μην τα καταφέρνει".

Για τον στόχο στη Super League 2 και αν η Καλαμάτα παραμένει διεκδικήτρια του τίτλου: "Εσείς ξέρετε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στη Super League 1; Στη Super League 2; Τι με ρωτάτε τότε;".

TAGS ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΟΥΑΔΟΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ