Αναστόπουλος: “O ΟΦΗ θα δώσει τη μάχη του”

Τι δήλωσε για το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος.
Για το ματς με τον ΠΑΟΚ μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις ο Νίκος Αναστόπουλος.
Συγκεκριμένα είπε:
“Πιστεύω να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι, που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Η εκτίμηση μου είναι ότι κανένα παιχνίδι δε μπορείς να κερδίσεις αν δε σφυρίξει το τέλος ο διαιτητής. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, με νεαρά παιδιά και στο Ηράκλειο έχουμε διαφορετική εικόνα από ότι εκτός έδρας. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας, αλλά το αποτέλεσμα είναι άλλο πράγμα”.
Για το ότι ΠΑΟΚ και ΟΦΗ έχουν καλές σχέσεις: ” Δεν πρέπει να έχει μόνο ο ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, αλλά γενικά. Ότι έχει να χωρίσει η κάθε ομάδα με την άλλη είναι για 90 λεπτά”.
Για τον ΠΑΟΚ: “Είναι μία πολύ καλή ομάδα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εμείς θα κατέβουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένας-δύο παίκτες, αλλά χρειάζεται προσοχή όλη η ομάδα”.
Για την πιθανή τιμωρία του Δώνη: ” Ενας προπονητής όταν είναι στον πάγκο είναι διαφορετικό, αλλά δεν καθορίζει την εξέλιξη του παιχνιδιού. Και ο Βενγκέρ ήταν χθες στην εξέδρα, αλλά η ομάδα του κέρδισε. Το πώς παίζει ο ΠΑΟΚ, τα ξέρει ο Δώνης, οι βοηθοί του και οι παίκτες. Είναι και φίλος μου και πάει πολύ καλά. Επιτέλους, οι μεγάλες ομάδες καταλαβαίνουν ότι οι Ελληνες προπονητές είναι αξιόλογοι και πρέπει να τους εμπιστεύονται”.
Κουρδάκης: “Πιστεύω θα κερδίσουμε”
Ο Παναγιώτης Κουρδάκης, ο οποίος μέχρι και την προηγούμενη σεζόν ανήκε στο ρόστερ του “Δικεφάλου”, ανέφερε στον Sport 103: “Οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις. Τα συναισθήματά για το ματς αυτό είναι ανάμεικτα. Πιστεύω πως μέσα στο γήπεδο ματς θα καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη με την βοήθεια του κόσμου μας”.
Για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ανέφερε: “Είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο Στέφανος. Την αξία του την γνωρίζουμε όλοι, είναι πολύ καλός παίκτης”.
Για το ότι ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, τόνισε: “Αυτό που κατάφερε ο ΠΑΟΚ, το να τα αφήσει όλα πίσω είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ καλός ο ΠΑΟΚ, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο που του ταιριάζει νομίζω περισσότερο. Επειδή αγωνίζεται όμως επιθετικά έχει αδυναμίες στην άμυνα και αυτό εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε”.
Για τον Εργκους Κάτσε, τόνισε: “Τον Κάτσε τον έζησα πέρυσι, έχει απίστευτα προσόντα. Ισως είχε ένα πρόβληα τακτικής αλλά τώρα το ξεπέρασε με τον Δώνη. Ισως σε εμάς δεν δόθηκαν οι ίδιες ευκαιρίες αλλά έτσι είναι η ζωή”.
Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: ” Με πιστεύουν στον ΟΦΗ και θα δώσω τα πάντα γι΄αυτόν”.