FOOTBALL LEAGUE

Αναστόπουλος: “Έπρεπε να τελειώσει 3-0”

INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει 3-0 και όχι 1-0. Τεννές: "Πιστεύω στην ομάδα μου και θα τα καταφέρουμε"

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, αλλά και από την συμπεριφορά των φιλάθλων στις εξέδρες έμεινε ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό, ανέφερε πως η ομάδα του ήταν πολύ καλύτερη και έπρεπε να κερδίσει με 3-0 και όχι με 1-0. Από την άλλη ο Μπάμπης Τεννές παρά την ήττα δήλωσε αισιόδοξος για την άνοδο της ομάδας του Αγρινίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος: Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και την δουλειά. Όσες πιθανότητες έχουμε, θα τις διεκδικήσουμε μέχρι εκεί που δεν πάει. Ένα παιχνίδι που έπρεπε να έχει λήξει 3-0, έληξε 1-0. Ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες παρά μόνο μια μετά από ένα ανθρώπινο λάθος του Μπερτίν. Δεν χρειάζεται πανηγύρια, ούτε να χοροπηδάμε. Χρειάζεται δουλειά και συνεχής προσπάθεια.

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που ήταν μαζί με τους παίκτες οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Είναι κρίμα για αυτόν τον κόσμο να μην βρίσκεται εκεί που αξίζει. Εμείς που βρισκόμαστε στην οικογένεια του ΟΦΗ θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την φέρουμε εκεί που πρέπει. Η διαφορά έπρεπε να έχει μειωθεί προ πολλού. Τι να κάνουμε; Να τα βάλουμε με τον Θεό; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα.

Μέχρι το 90′ και το 92′ χάναμε ευκαιρίες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Από την στιγμή που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ξέραμε ότι θα βάλουμε γκολ. Εδώ μαζευόμαστε για να λέμε την άποψη μας. Έπρεπε να κερδίσουμε με περισσότερα γκολ. Θέμα τακτικής ήταν η αλλαγή του Τάντιτς. Ο οποιοσδήποτε είναι επαγγελματίας και κάνει την δουλειά του. Για εμένα είναι το “κλειδί” του αγώνα. Υστερούσαμε σε ύψος. Θέλαμε έναν παίκτη που θα βοηθήσει με την εμπειρία του και το ύψος“.

Τεννές: “Πιστεύω στην ομάδα μου και θα τα καταφέρουμε”

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές, παρά την ήττα της ομάδας του, δήλωσε πεπεισμένος πως θα καταφέρει να πάρει την απευθείας άνοδο στην Superleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναιτωλικού:Πήραμε τον έλεγχο του κέντρου και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε φάσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Το γεγονός είναι ότι έστω και με αυτό το γκολ, ο ΟΦΗ κέρδισε όμως εμάς δεν χαλάει ούτε η ψυχολογία και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε την άνοδο που είναι όνειρο για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο ΟΦΗ έβαλε γκολ και κέρδισε. Εγώ νομίζω ότι η ομάδα μας είχε τον απόλυτο έλεγχο, ειδικά στο κέντρο. Δεν αισθανθήκαμε καμία τρομερή πίεση, ούτε πιστέψαμε ότι θα χάσουμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι κάποια σουτ που κάναμε εμείς με καλές προϋποθέσεις, ειναι ευκαιρίες για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Παναιτωλικός παρότι έπαιζε σε μια πολύ καυτή έδρα, έδειχνε ότι πατάει πολύ καλά.

Ο διαιτητής δείχνει κάρτα στον Ρότσα και το έκανε αυτό γιατί ο Ρότσα δεν τον συνεχάρη. Θεωρώ ότι αν μη τι άλλο αυτή η κίνηση δείχνει κόμπλεξ. Δεν πήγα πάνω του, ούτε για το αποτέλεσμα και θεωρώ ότι είναι τραβηγμένη η κάρτα. Θεωρώ ότι είναι κομπλεξική. Θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα. Τώρα προς το τέλος είναι πολύ δύσκολο να εκτιμήσεις τις ομάδες. Όπως τον περιμένεις, έτσι παρουσιάζεται“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ