ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Τέλος καλό, όλα καλά"

Αναστασίου: "Τέλος καλό, όλα καλά"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου υπογράμμισε την αξία της νίκης του Παναθηναϊκού δεδομένης της κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια και μίλησε για την απουσία του κόσμου την Τετάρτη.

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε ο Γιάννης Αναστασίου, αφού ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Champions League, ξεπερνώντας την κούραση και ένα δυνατό αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη και την απόδοση του Παναθηναϊκού: “Θέλαμε σήμερα να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Ήταν το πέμπτο παιχνίδι σε 15 μέρες. Θέλαμε το τρίποντο. Μας έλλειψε η ηρεμία. Το ελέγχαμε το παιχνίδι και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί και ήρεμοι θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 και να μην είχαμε το άγχος. Δεδομένης της σωματικής και ψυχολογικής κούρασης, θα έλεγα τέλος καλό όλα καλά. Κρατάμε τους τρεις πόντους. Θα δούμε τα προβλήματα που υπάρχουν για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά”.

Για το στόχο που είχε τεθεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο. Είναι άσχημο για κάποιους ανεγκέφαλους να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών δυστυχώς. Η χρονιά έκλεισε με νίκη για τον κόσμο και θέλουμε να κλείσουμε κι εμείς με νίκη για να πούμε ότι η χρονιά πήγε καλά».

Για το αν θα επηρεαστούν οι παίκτες από την απουσία του κόσμου την Τετάρτη: «Παίξαμε ένα ματς με τα Γιάννενα χωρίς κόσμο. Ήταν λίγο περίεργο αυτό το συναίσθημα, αλλά δυστυχώς έτσι όπως τα καταφέραμε θα πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες. Το θεωρώ άδικο, όμως άλλοι παίρνουν αποφάσεις. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα παρουσιαστούν όπως πρέπει».

Για τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Σίλντενφελντ: «Μπορούσε να συνεχίσει, πολλοί παίκτες παραπονέθηκαν για σφιξίματα. Έπρεπε να ήμαστε προσεκτικοί για να μην μείνουμε χωρίς αλλαγές. Είχαμε επικοινωνία με τον κάθε παίκτη. Ήθελε να παίξει και να τελειώσει το παιχνίδι ο Σίλντενφελντ».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ