ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Τα λάθη κοστίζουν, άδικο για τα παιδιά"

Αναστασίου: "Τα λάθη κοστίζουν, άδικο για τα παιδιά"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης μετά το τέλος του αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης, δηλώσεις έκανε και ο Στέφανος Κοτσόλης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης, αναφέρθηκε στην έλλειψη αποτελεσματικότητας της ομάδας του, είπε ότι τα λάθη κοστίζουν, αλλά πως η ομάδα του θα συνεχίσει την προσπάθειά της.

"Ήταν άδικο αποτέλεσμα για τα παιδιά και είχαμε έλλειψη αποτελεσματικότητας. Σε αυτό το επίπεδο τα λάθη κοστίζουν, κάναμε κάποια λάθη στο ματς και το πληρώσαμε. Ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά δεν προκριθήκαμε τελικά.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά και μπράβο για την προσπάθειά τους. Θα ανταπεξέλθουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θέλαμε να περάσουμε, διότι το πιστεύαμε. Υστερήσαμε στις λεπτομέρειες και ήταν ένα μάθημα για μας", τόνισε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Κοτσόλης: "Μεγάλη απογοήτευση για μας"

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Στέφανος Κοτσόλης, τόνισε στην κάμερα του ΟΤΕ: "Είναι μεγάλη η απογοήτευση για μας. Δουλεύαμε σε όλη την προετοιμασία γι' αυτά τα δυο ματς. Ήταν πολύ καλή η εικόνα μας και έπρεπε να περάσουμε.

Βάλαμε μόνο ένα γκολ και δυο η Σταντάρ. Όπως είπε και ο προπονητής μας, χάθηκε στο πρώτο ματς η ευκαιρία για να σκοράρουμε και να περάσουμε. Πλέον, πρέπει να συνεχίσουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ