ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αναστασίου: "Δουλέψαμε καλά αμυντικά, φάνηκε η 'γύμνια' μας επιθετικά"

Ο Γιάννης Αναστασίου στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό
Ο Γιάννης Αναστασίου στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του και σημείωσε πως τακτικά τα πήγαν εξαιρετικά αλλά δεν είχαν τις λύσεις που έπρεπε στην επίθεση για να απειλήσουν.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του Παναιτωλικού στην ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του αλλά και τη "γύμνια" στην επίθεση λόγω των απουσιών των Καρέλη και Νταγκό.

"Θα έλεγα γενικά πως στο παιχνίδι είχαμε τον έλεγχο από πλευράς τακτικής. Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό στα ίσια δεν μπορούμε. Δεν θυμάμαι όμως κάποια κλασική ευκαιρία του Ολυμπιακού μέχρι το πρώτο γκολ που ήρθε από την ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού. Δουλέψαμε αμυντικά αλλά μεσοεπιθετικά φάνηκε η γύμνια μας από τη στιγμή που είχαμε τραυματίες και τιμωρημένους και δεν έχουμε το βάθος στο ρόστερ".

Και συνέχισε:

"Δουλέψαμε τακτικά καλά. Απλά ήταν η ατομική ποιότητα του Μπιέλ στο πρώτο γκολ. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών και θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο. Ένα ωραίο ματς σε μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες και από τις δύο ομάδες και μακάρι να δούμε και άλλα τέτοια παιχνίδια".

Για την επιστροφή του Καρέλη και το αν θα δώσει λύσεις:

"Είναι ένας παίκτης ποπυ μας δίνει λύσεις, σημειώνει γκολ και μας έλειπε. Κακά τα ψέματα μας λείπει το κάτι παραπάνω στην επίθεση. Με την επιστροφή του αλλά και με τον Νταγκό θα είμαστε καλύτεροι μεσοεπιθετικά".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ