ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης στον αγιασμό της έκτασης του προπονητικού κέντρου: "Ο Σαββίδης θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στον αγιασμό
Ο Άγγελος Αναστασιάδης στον αγιασμό EUROKINISSI SPORTS

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ουσιαστικά εγκαινιάστηκε το προπονητικό που θα κατασκευάσει ο Δικέφαλος που όπως είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι "το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια και το καλύτερο στην Ευρώπη".

Ο ΠΑΟΚ θεμελίωσε το νέο του αθλητικό κέντρο στην περιοχή των Ταγαράδων στην Θέρμη, πραγματοποιώντας και τον καθιερωμένο αγιασμό.

Σε μια έκταση 150 στρεμμάτων που αγοράστηκε από τον Ιβάν Σαββίδη και δωρίστηκε από αυτόν στον ΠΑΟΚ θα κατασκευαστεί το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας που όπως είπε στη σύντομη ομιλία του ο Άγγελος Αναστασιάδης, που ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, πρωτοστάτησε στην ολοκλήρωση των διαδικασιών, θα είναι "το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια και το καλύτερο στην Ευρώπη".

Η θεμελίωση του προπονητικού κέντρου από τον Άγγελο Αναστασιάδη
Η θεμελίωση του προπονητικού κέντρου από τον Άγγελο Αναστασιάδη EUROKINISSI SPORTS

Στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι από το ξεκίνημα των εργασιών που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα κοστίσει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ, θα απαιτηθεί ένα διάστημα ενός χρόνου περίπου ώσπου να μπορεί να φιλοξενεί τουλάχιστον την πρώτη ομάδα.

Στο νέο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου θα συγκεντρωθούν και τα τμήματα υποδομής που τώρα προπονούνται σε διαφορετικά κέντρα και είναι δεδομένο ότι η ολοκλήρωση του θα δώσει νέα μεγάλη ώθηση στη λειτουργία των Ακαδημιών.

Στιγμές από τον αγιασμό
Στιγμές από τον αγιασμό EUROKINISSI SPORTS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στην ομιλία του μετέφερε τις ευχαριστίες του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη σε όσους βοήθησαν ώστε να δημιουργηθεί ο συγκεκριμένος χώρος όπου θα κατασκευαστεί το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ. "Για μένα ήταν ένα όνειρο ζωής και αυτός ο άνθρωπος ο Ιβάν Σαββίδης το κάνει πραγματικότητα.

Η τέλεση του αγιασμού στην έκταση του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ
Η τέλεση του αγιασμού στην έκταση του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS


Έχουν ήδη δαπανηθεί πολλά χρήματα και ο Σαββίδης αποδεικνύει ότι θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο με τον δικό του έντιμο τρόπο, χωρίς μπερδέματα και με καθαρές σκέψεις για τον ΠΑΟΚ αλλά και την Ελλάδα και αυτό τον άνθρωπο, όπως μου είπε όταν παίξαμε στο Ισραήλ και ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων δυστυχώς κάποιοι προσπαθούν να τον μειώσουν" είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης και συμπλήρωσε: "Είμαι σίγουρος ότι σε αυτόν τον χώρο ο ΠΑΟΚ θα μεγαλουργήσει αφού θα δημιουργηθεί το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο στα Βαλκάνια και το καλύτερο στην Ευρώπη".

Βιεϊρίνια: "Μεγάλη ημέρα για τον ΠΑΟΚ"

Στο σημερινό αγιασμό βρέθηκε σύσσωμος ο ΠΑΟΚ και πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Βιεϊρίνια τους εκπροσώπησε κάνοντας δηλώσεις χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντική τη σημερινή ημέρα:

"Είναι μια μεγάλη μέρα για τον ΠΑΟΚ. Εδώ θα δημιουργηθεί μια μικρή πόλη που θα στεγάσει όλες τις ομάδες μας από την πρώτη μέχρι και τα τμήματα υποδομής. Έχω εμπειρία από την εποχή που η ομάδα προπονούνταν στις εγκαταστάσεις του κυρίου Λόλα και θεωρώ ότι αυτή η περιοχή είναι η ιδανική για τη δημιουργία του νέου αθλητικού κέντρου.

Η "οικογένεια" του ΠΑΟΚ στον αγιασμό
Η "οικογένεια" του ΠΑΟΚ στον αγιασμό EUROKINISSI SPORTS


Οι εγκαταστάσεις μιας ομάδας είναι πολύ σημαντικές και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τις ήδη πολύ δυνατές Ακαδημίες Θα είναι το σπίτι μας και από εδώ θα ξεκινούμε τη δουλειά για να κατακτήσουμε περισσότερους τίτλους και κάνουμε τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερο".

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε και για τη φετινή σεζόν: "Θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι και για τους τρεις τίτλους. Το ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Ξεκινά μια περίοδος άλλωστε που έχουμε να δώσουμε δύσκολα παιχνίδια.

Η Βούλα Πατουλίδου με τον Αντρέ Βιεϊρίνια
Η Βούλα Πατουλίδου με τον Αντρέ Βιεϊρίνια EUROKINISSI SPORTS


Αυτό όμως που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι αυτή η ομάδα και όλοι οι παίκτες θα δώσουμε ότι έχουμε καλύτερο για να τα καταφέρουμε βλέποντας πάντα παιχνίδι με παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ