ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Άναψε φωτιές ο Κάρλος Αλμπέρτο: "Ο Μουρίνιο μπορεί να αναλάβει την Εθνική Βραζιλίας"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Μπέτις
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Μπέτις © 2022 JOSE BRETON / AP IMAGES

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Κάλος Αλμπέρτο τόνισε πως ο Μουρίνιο μπορεί να είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας αποκαλύπτοντας ότι του ζήτησε να είναι βοηθός του.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας αναζητά τον αντικαταστάτη του Τίτε στον πάγκο της ομάδας και ήδη έχουν ακουστεί πολλά ονόματα.

Ο Κάρλος Αλμπέρτο έριξε τη δική του βόμβα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Mundo GV". Ο 38χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι ο Μουρίνιο μπορεί να είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας.

Μάλιστα, είπε ότι ο Πορτογάλος κόουτς επικοινώνησε μαζί του για να είναι βοηθός του. Οι δυο τους γνωρίζονται καλά αφού συνυπήρξαν στην Πόρτο για 1,5 χρόνο (από τον Ιανουάριο του 2004 μέχρι τον Ιανουάριο του 2005) με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Champions League.

"Ίσως ο Μουρίνιο να είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας. Μιλάω από πρώτο χέρι. Έχω αυτή την πληροφορία. Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται αυτή η πληροφορία. Σας δίνω την πληροφορία γιατί μου ζήτησε να είμαι βοηθός τους" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ