ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ανανέωσε με Παναιτωλικό ο Κυριακίδης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Κυριακίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο 30χρονος διεθνής Έλληνας γκολκίπερ, Δημήτρης Κυριακίδης, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό για τα επόμενα τρία χρόνια. Κλείνει ο Καβουσάκης.

Λίγο πριν την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ, για τη 18η αγωνιστική της Super League, έγινε γνωστό ότι η ομάδα του Αγρινίου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον 30χρονο Έλληνα διεθνή γκολκίπερ, Δημήτρη Κυριακίδη.

O Κυριακίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ, μεσολαβούντων των δανεισμών σε Αγροτικό Αστέρα και Πανσερρραϊκό, ενώ το 2010 μετακόμισε στη Βοιωτία για λογαριασμό του Λεβαδειακού. Εκεί έμεινε μια τριετία και ύστερα ανηφόρισε στη Θράκη για λογαριασμό της Ξάνθης.

Από το 2015 είναι κάτοικος Αγρινίου και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις κάτω από τα γκολπόστ του Παναιτωλικού κέρδισε την κλήση στην Εθνική Ελλάδας από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίχαελ Σκίμπε. Έτσι μετά και την τριετή ανανέωση, η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Πάντως, στην Αιτωλοακαρνανία δε στέκονται εκεί όσον αφορά την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, καθώς είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση απόκτησης του Ζαχαρία Καβουσάκη (σ.σ είναι στο Αγρίνιο), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ