STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ανάλυση Κλάτενμπεργκ: "Πέναλτι το χέρι του Σεμέδο, κόκκινη στον Μπα"

Η φάση με το χέρι του Σεμέδο στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός
Η φάση με το χέρι του Σεμέδο στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός PRINT SCREEN

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε τις διαιτητικές αποφάσεις της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, όπου τόνισε πως στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός ήταν πέναλτι το χέρι του Σεμέδο και έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη ο Μπα.

Στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων για τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αναφέρθηκε εκτενώς στα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τόνισε πως κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Σεμέδο και είπε ακόμα πως έπρεπε να αποβληθεί ο Μπα. Επίσης, δικαίωσε τον διαιτητή Τσαγκαράκη για την κίτρινη στον Μπουχαλάκη σε ένα σκληρό φάουλ που έκανε, είπε πως θα έπρεπε να δεχτεί κίτρινη και ο Στρούγγης για ένα δυνατό μαρκάρισμά του και πως το γκολ του Μπρούμα ήταν καθαρό και δεν υπήρχε επιθετικό φάουλ.

Εξάλλου, στάθηκε μόνο σε μία φάση στο ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, στο πέναλτι για το οποίο διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι στον Ουάρντα. Ο Κλάτενμπεργκ συμφωνεί με την απόφαση να συνεχιστεί το ματς μιας και όπως εξήγησε "ήταν τυχαία και φυσιολογική στο ποδόσφαιρο. Το παπούτσι του επιτιθέμενου βγήκε τυχαία πάνω στην κίνηση του τρεξίματος των δύο παικτών".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΑΕΛ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΛΑΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ