CHAMPIONS LEAGUE

“Ανακούφιση” με Ρίο Φέρντιναντ

φέρντιναντ φέργκιουσον

Τα καλύτερα δυνατά νέα εν όψει του επαναληπτικού ημιτελικού με την Άρσεναλ την Τρίτη έλαβε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς ο Ρίο Φέρνιναντ δεν έχει τελικά κάταγμα στα πλευρά

Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει σπάσει τελικά τίποτα και έτσι αναμένεται να αγωνιστεί στο Λονδίνο.

Δεν πρόκειται φυσικά να παίξει αύριο κόντρα στην Μίντλεσμπρο για την Premier League, αλλά αυτό είναι σίγουρα το τελευταίο που ενδιαφέρει τον Φέργκιουσον, οποίος ξέρει πόσο πολύτιμος θα είναι Φέρντιναντ στην ρεβάνς του 1-0 στο “Ολντ Τράφορντ”.



Άλλωστε, ο τεχνικός των “κόκκινων διαβόλων”, αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές κόντρα στην “Μπόρο”, να ξεκουράσει τους βασικούς και να δώσει ευκαιρία στους νεαρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ